10 juli 2023

Stilte dag

🌿 Ontdek Innerlijke Rust en Ontspanning op Onze Meditatiestilte Dag op 21 september🌿

 

Op zoek naar een moment van diepe ontspanning en zelfontdekking? Sluit je aan bij onze Meditatiestilte Dag op 21 september, gehouden in het serene Meditatiecentrum Rust in Jezelf, gelegen in het schilderachtige Soest.

Laat de hectiek van het dagelijks leven achter je en omarm een dag vol zorgvuldig vormgegeven meditatieactiviteiten, begeleid door Thierry de Vlieg. Met meer dan 20 jaar ervaring in meditatie en mindfulness, waaronder meerdere 5-daagse stilte retraites, is Thierry je toegewijde gids op deze reis naar innerlijke vrede.

 

πŸ•‰οΈ Wat kun je verwachten? πŸ•‰οΈ

Van 09:00 tot 17:00 uur dompelen we je onder in een variatie aan meditatiepraktijken - zittend, lopend, geleid en wandelend. Laat je verrassen door de afwisseling en verdieping die deze dag te bieden heeft. Ons doorlopende thema is mindfulness, waarbij we je uitnodigen om volledig in het huidige moment te zijn en de rust in jezelf te ervaren.

 

🌸 Praktische Details 🌸

πŸ“… Datum: 21 september

πŸ•’ Tijd: 09:00 - 17:00

🏑 Locatie: Meditatiecentrum Rust in Jezelf, Soest

 

🎟️ Aanmelding en Kosten 🎟️

Er is beperkte beschikbaarheid (slechts 10 plaatsen!), dus meld je snel aan via onze website om je plek te reserveren. De investering voor deze verrijkende dag bedraagt €125. Goed nieuws - een speciale factuur kan worden verstrekt om vanuit je aanvullende verzekering vergoeding mogelijk te maken.

 

β˜• Verzorging en Pauzes β˜•

Geniet gedurende de dag van verfrissende thee, hydraterend energetisch water en een heerlijke vegetarische soep tijdens de pauze. Let op: om de rust en focus te behouden, is koffie niet beschikbaar. Vergeet niet je eigen brood/lunch mee te nemen.

Ontsnap aan de drukte en omarm de stilte binnenin. Kom bij ons en ontdek de harmonie in jezelf.

 

 

We kijken ernaar uit om samen met jou te mediteren op deze bijzondere dag!

Met vredige groeten,

Thierry

Inschrijven:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Declaratie voor vergoeding